maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

17 Mei 2010

tesco....

salam ceria dan assalamualaikum...

awal2 pagi... pergi tesco beli barang2 keperluan dan lauk pauk yang nak dimasak nanti... awal pagi Ahad ingatkan tak lah ramai orang, rupanya salah tafsiran liza ni.... punyalah ramai... liza rasa ramai yang malas nak keluar hari Sabtu untuk shooping brang2 keperluan rumah, termasuklah liza dan keluarga..... bukannya apa, sebab hari Sabtu mana2 pasaraya atau kedai, plastik beg memang tak ada... kalau nak plastik beg juga, cas dikenakan sebanyak 20 sen.... kalau naik kereta takpalah... tapi kadang2 tu naik motor, susahlah sikit nak bawa barang yang tak ada plastik...

adik dan angah.... sukanya...
lama sangat tunggu giliran kaunter bayaran, angah dan adik dah tak bleh nak duduk diam..
panjang lagi barisan... macam tak bergerak jer...
sabar... balik nanti ibu masak sedap2...
menu apa...?

ayam goreng
ikan goreng
untuk angah dan adik yang tak makan pedas
sayur tauhoo telur dan juga sambal ikan...
nyum..nyum..nyum...

suka sangat bila cintaku dan anak2 makan masakan dari air tanganku ini...
tak sedap pun kena kata sedap... (jaga hati)
tapi alhamdullillah, mestilah sedap....
istimewa buat keluarga..

wassalam...
i luv my family...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE