maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

12 Mei 2010

YANG MERAH PILIHANKU....

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM BUAT SEMUA...

digital scale ni dah lama berangan nak beli... ronda-ronda kat kedai D.I.Y terjumpa digital ni.. tinggal 2 jer, satu warna kelabu dan satu lagi warna merah... jadi pilihanku warna merahlah, warna kegemaran kakak,... harganya murah, tapi made in china...
memang berguna betul, dah ler boleh timbang sampai 5kg... kerja mau lagi senang... hehehheehe... sebelum ni pakai penimbang manual mini jer... kalau tak kerana murah memang ler tak beli lagi, dengar dari kawan2 yang beli pun katanya ratus juga, tapi dah jumpa puluhan ringgit jer, rembat jugalah satu...

digitalku...

bye : )..

wassalam...
i luv kekdihatiku..



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE