maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

04 Jun 2010

bawa pi KEDAH... PILLOW CAKE

assalamualaikum dan salam ceria to all...

thanx to Lin dari Kajang yang memberi kepercayaan penuh pada liza kerana sudi tempah kek ni....  tak sabar2 liza nak buat... liza dan cintaku dah pikir nak buat macam mana designnya... almaklumlah first customer minta liza buat pillow cake... yang bestnya lin pun bersemangat hantar email lagi kat liza, siap dengan macam2 gambar nak bagi idea kat liza nak buat macam mana bentuk kek tu... tapi liza ngan cintaku buat design sendiri... dan lin cadangkan nak letak kotak atas kek tu...
dan
 inilah hasilnya....
yang love tu macam ala2 kotak cincin lah... idea dari cintaku...
tapi tak letak cincin pun... letak love... dari coklat warna gold...
 
kalau kek baru je... punyalah banyak gambar yang diambil... taktahu yang mana satu nak letak dalam blog macam sama jer.... bolehlah...

liza suka tengok yang ni... 
tak tahulah macamana boleh tetiba muncul idea ni... dalam design takdepun... tetiba lah pula nak buat... ni atas kad board yang nak letak pillow tu, liza roll fondant putih kat kad board....
thanx pada cintaku yang sudi bagi idea dan menemaniku buat kek ni sampai 3pagi.... penutup love tu cintaku lah yang tolong buatkan masa adik jaga dari tidur dan menyusu... cintaku memang berbakat...


pagi tadi jumpa lin kat kajang... peramah orangnya, kitaorang loghat belah utara.. lin tengok kek tu suka dan kata cantik sangat... alhamdullilah... kek tu lin nak bawa balik Jitra malam ni, semoga lin sekeluarga dan pillow cake selamat dalam perjalanan... kek ni lin nak bagi kat adiknya buat hantaran perkahwinan yang akan diadakan pada Ahad ni... 
SELAMAT PENGANTIN BARU
kalau okey nanti bolehlah tempah lagi ye lin...

thanx a lot...
wassalam

i luv kekdihatiku



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE