maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

10 Jun 2010

CAR...

SALAM SEMUA....assalamualaikum...

cintaku kena g kursus selama 4 hari, tak jauh pun kat tempat kerja juga... yang bestnya ada presentation boleh buat apa saja... so cintaku buat presentation tentang MUFFIN... sambil tu promosilah juga... hehehhhhe

kebetulan ada sorang yang datang sekali kursus tu nak order kek untuk anaknya... dia tengok kat kedai kek ada gambar car jenis edible jer... anak dia minat sangat dengan car, so dia nak order kek yang ada bentuk kereta, .... so cintaku bagi idea kat dia car dari fondant... ok juga.. lagipun fondant dah memang ada, senang sikit nak buat....

liza siapkan kek coklat moist saiz 8" dan bentukkan sikit car tu.... adik dah jaga nangis pula, so cintaku yang take over buat car...
customer nak 2 biji car, satu warna merah dan satu lagi warna kuning... untuk anaknya 2 orang hero...


yang ni car kuning memang 100 peratus cintaku yang buat... nasib baiklah cintaku ni pun pakar dalam bentuk membentuk, reka mereka... nak buat ni pun kena berimaginasi juga...

car merah ni liza buat badan jer, tak sempat nak buat yang lain2 sbb adik dah jaga nangislah pula...

dan abang yang order ni tinggal di Subang, dia suka sangat dapat beli kek yang ada kereta untuk anak2nya...
kalau ada rezeki  orderlah lagi... hehehehhe... thanx buat cintaku yang promosi kek ni kat kawan2 nya....

thanx
wassalam...
i luv kekdihatiku....


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE