maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

11 Jun 2010

CUPCAKE FOR BIRTHDAY...

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM... buat semua...


cupcake kali ni liza buat untuk birthday seseorang insan yang disambutnya untuk kali ke 37... kak aini ke kak ani namanya... yang order... dia nak order 37pcs mengikut umur kawannya ni... mungkin nak buat surprise... diorang kongsi2 RM untuk beli cupcake birthday ni... thanx akak sudi order kat liza... akak ni telefon petang Khamis, nak cupcake pagi Jumaat jam 11pagi.. so liza takda masalah kalau nak order melalui telefon, insyaallah liza buatkan yang terbaik, tapi kalau order fondant last2 minit tak blehlah... kalau buttercream okey lagi... dan dekonya yang simple saja... itu kalau nak order last2 minit... dan jika liza tak ada apa2 nak buat dan tak ada hal... kalau delivery kena cintaku adalah... dekat2 blehla liza hantarkan...


ni gambar yang cintaku ambik... hehhehe tersilap letak ejaan BIRTHDAY pula...

tak perasan pun, masa nak update kat blog baru perasan ejaannya letak salah... cintaku pun tak perasan... tapi awal pagi tadi saja liza pun ambik gambar juga.... kononnya nak buat jugalah susunan sendiri... jadi ni yang liza ambik gambar dari hp liza...
nasib baiklah ada kedai bakery dekat ngan umah, jam 9.30 pagi dah bukalah pula. cintaku pergi beli kotak besar punya untuk letak cc ... jam 10.30 dah sampai kat Bangi, hantar kat tempat kerja ... terima kasih yer akak...

semoga dapat bertemu lagi...
thanx
bai..bai....

wassalam....
i luv kekdihatiku

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE