maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

25 Jun 2010

cupcake... DANISH

salam ceria buat semua warga Malaysia...

cupcake dari teman kolej liza... kami dapat berjumpa pun melalui faceboook... sebelum ni liza tak perasan kawan kat kolej .. dulu liza study kat Seremban., lama tak jumpa acik, cantik n bergayalah acik..... kalau tak kerana dia order cupcake melalu facebook agaknyer liza pun tak cam sampai sekarang... thanx acik sudi order kat liza.... masing2 sibuk jumpa sekejap pun jadilah, daptlah juga kita bersua...
so acik order hanya untuk makan jer... dan special nak bagi kat anaknya, sebab tu lah letak nama anaknyer.... DANISH...
HAPPY FATHER'S DAY...

 
yang cupcake ni pula acik nak bagi kat bos tempat keje dia... so liza asingkan cupcake dalam special box...
THANX ACIK, ACIK SIAP BUAT PROMOSI KAT KENGKAWAN LAGI....
sampai jumpa lagi...

i luv kekdihatiku
wassalam..

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE