maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

09 Jun 2010

hantaran PINK dan HIJAU...

salam ceria dan assalamualaikum buat semua....

bertahun-tahun lamanya tak jumpa kawanku ini.... NONIE.... rasanya kami jumpa last sekali masa sekolah FORM 5 di Alor Setar, hampir 13 tahun...  kerana facebook dan KEKDIHATIKU lah kami bertemu semula.... nonie order 2set cupcake hantaran untuk majlis pertunangannya bersama kekasih hati yang yang dicintainya...
walaupun hanya sempat bertemu seketika, rasa happy sangat dapat jumpa kawan lama.... sejak sekolah lagi nonie memang seorang yang bijak pandai dan rajin belajar, dan sehingga kini masih lagi sambung study.... liza doakan semoga kawanku ini berjaya dalam apa jua yang dilakukannya....
majlis pertunangan yang diadakan di Melaka tentu meriahkan.... asalnya orang Kedah tapi sekarang satu family dah pindah Melaka, mungkin sebab tu lah hatinya sudah terikat dengan orang Melaka... hehhehe jangan marah ye nonie...

pilihan tema dari nonie warna pink.....

pilhan dari pihak lelaki tema hijau

disebabkan liza ni terajin sikit... liza buatkan keknya pun mengikut tema....
untuk nonie tentula warna pink perasa strawberry...
dan yang ni tentulah untuk cik abangnyer... liza buat kek marble... perasa oren

 saja nak tambahkan koleksi....
pandangan dari dekat... liza buat bunga rose dan bunga hijau (taktau bunga ni nama apa) dari fondant ni awal sehari...



thanx nonie, liza harap nonie suka....
semoga kekal hingga keakhir hayat... dan tak sabar nak menunggu nasi minyak dari kawanku ini...
bye....
semoga kita dapat bertemu lagi...

i luv kekdihatiku
wassalam...



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE