maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

25 Jun 2010

happy birthday PERRY

good day to all..

so ni order dari seorang kawan untuk kawannya... shoba order cupcake untuk kawannya PERRY..

 luck good..? hehheheh
sudah tukar lah...


cupcake simple dengan huruf HAPPY BIRTHDAY & GOOD LUCK PERRY....
jadi liza buatkan bunga rose dan kat huruf2 tu liza buat lingkaran bunga kecil.. nampak je macam senang, tapi nak buat satu2 tu yang mengambil masa.. kalau sebiji kek dah siap lama... tapi tak apa janji cantik mata memandang dan juga yang pasti customer kata suka dan kek pun sodap... alhamdullilah...



kek dalam nya adalah kek marble oren...
 thanx to SHOBA, 

i luv kekdihatiku
bye..

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE