maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

23 Jun 2010

HAPPY FATHERS DAY... 2010

SALAM BUAT SEMUA....

 kakak tanya, tak buat apa2 ke kat ayah...?... hehhehhe ibu dah siap ready dah... cuma terlewat satu hari, sebab masa hari fathers day tu cintaku bawa g jalan2... jalan2 cari makan.. heheehehehe..
ni kek yang simple jer liza buat untuk ayah kepada anak2 ku....anak2 pun ucap happy fathers day kat ayah diorang.. terima kasih to my luvly husband kerana menjadi seorang ayah yang bertanggung jawab dan penyayang  kepada anak2 kita....

 20.06.10 hari bapa... so cintaku bawa satu family g tempat kerja ayahnya... ada buat muzium terbuka untuk orang ramai... bagi anak2 tahu apa kerja ayah diorang... supaya anak2 pun tahu ayahnya juga ada tanggungjawab yang lain... tanggungjawab pada negara.... fuh!!! bunyi macam berat jer tanggungjawabtu... hehhhehehe..
 mula2 sampai mestilah bergambar kat depan pintu masuk dulu...
 sesi bergambar pun bermula... klik..klik...klik...
satu family happy2 nak ambik gambar, tengok angah tu... dia dah tak heran sangat nak bergambar.... dia teruja sesangat nak bawa aircraft,... mesti nak duduk kat tempat pilot.... abis semua digodeknyer.. tekan sana sini... pusing sana sini.. panggil nama pun dah tak dengar, buat taktau jer...
sepanjang hari tu angah kata kat ayahnya, "nak keje macam ayah.... angah nak bawa kapal terbang".... dan ayah sentiasa berpesan, " kalau angah nak bawa kapal terbang, angah kena belajar rajin2.. kena jadi budak yang pandai dulu baru boleh jadi pilot"... bersemangat betul anak ku ini.... tak sabar2 nak g sekolah....hehhehe..

bersama ngan acu mereka...
nape ni dik....?

satu hari yang cukup ceria dengan anak2... kalau ikutkan nak letak semua gambar yang diambil... huhuuhuuh tapi apakan daya, cukuplah sampai disini.... banyak keje nak buat lagi... sampai esok pun tak abis2 lagi... kalau camera pakai kodak film gerenti 10 gulung film tak culup... abis semua aircraft nak bergambar..

lepas tu kami ke Wangsa Maju g makan kat RESTORAN SAJI RAHMAT...
makan tengaharilah pula.... hheehehehe ni makan kedai makan atuk sedara liza.... nyum..nyum
lauknyer ikan goreng, ayan goreng, sayur campur, tomyam dan sambal belacan...
so sesiapa yang nak g makan kat sini datang ler... makanan yang dimasak adalah fresh... orang order baru masak, bukan lauk yang dah siap dan awal dimasak,
sampai jumpa lagi...
HAPPY FATHERS DAY....
wassalam
tq...

iluv kekdihatiku....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE