maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

13 Jun 2010

istimewa buat SYIFA...

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM...

Permintaan dari seorang ayah... hehehe liza ni banyak dapat order dari seseorang yang bergelar ayah, al-maklumlah kat tempat kerja cintaku sememangnya ramai yang berkerja adalah lelaki ...
ayahnya berminat nak order kek untuk anak manjanya ni... SYIFA... namanya pun comel... baru berusia 3 tahun... ayahnya siap pesan nak ada bear atas kek... so liza harap si ayahnya berpuas hati dengan dekoni...
selalu liza buatkan full bear(sekali ngan badannya)... tapi kali ni liza buatkan face nyer saja... liza harap sukalah yer... kononnya nak buat deko lain dari yang selalu liza buatkan... dan yang ni adalah deko liza yang terbaru... walaupun dah ramai yang buat tapi bagi liza alhamdullilah... suka sangat tengok face bear ni.. ada macam POOH tak?(perasaanlah pulok).. hehhehe... liza memang suka POOH...

besar punya face bear atas kek... liza buatkan kek steam buttercream...
cintaku ingatkan buat dari fondant... hehhehehe macam tak caya lah pula bleh buat...
nanti bleh try buat kat wedding cake...
ada sapa2 nak order wedding cake steam buttercream....? 

Ada 3 bear kecil yang hanya tunjukkan muka....
hehhehehehe... suka-suki...
apalah yang di intai nyer...yer





WASSALAM...
I LUV KEKDIHATIKU...

1 ulasan:

Amalblogbiz berkata...

Salam dari Kmal. Tkasih sudi datang blog kmal.
banyak tempahan..musim kenduri ni mesti lagi banyak.

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE