maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

14 Jun 2010

LAMA TAK TUNJUK TERROR...

salam ceria buat semua...

apa lah yang terror sangat... takdalah terror mana pun, nak tunjuk terror kat anak2 bolehlah... bawa anak g main bowling kat Mid Valley... masa tak kawin dolu-dolu selalu lah juga main bowling ngan kawan2.. apa yang bestnya, bawa anak2 g main sekali adalah tengok gelagat angah dan adik, dioarang tak pernah masuk tempat ni... tiga orang jer main, kakak bolehlah.... adik2 tak yah lagi lah.. angah ada lah juga cuba 2-3 kali .... macam2 pesen ngan anak2 ni....

hehehhe... ayah nak tunjuk macam mana main bowling ke? atau nak tunjuk kuat....? macam ni tangan kena kuat pegang bola...
adik jaga kat situ jelah... tunggu bola keluar... yang mana satu nak ambik ni, semuanya berat2 belaka...
gaya ibu n ayah.. hehhhehe.. tempat ni gelap, ala2 macam night club pula... ada lampu liplapliplap... risau juga kalau anak2 g main jauh2.. tapi semuanya dalam kawalan...
nilah jumlah mata yang terkumpul.... hehhheheh... ayah menang tipis ngan ibu.... kakak, boleh cuba lagi yer... nanti kalau ada rezeki kita main bowling lagi.... ibu dan ayah happy bila tengok anak2 pun happy....

lepas main, jalan2 window shopping jer kat Mid Valley... dan ada sesi bergambar kat ruang legar dengan toys, so sape2 nak bergambar dengan nya kena bayaranlah, camera sendiri tak bleh... jadi ambik kat luar jelah... jadilah... janji anak2 pun ok dan suka. takdelah nak membazir pulakan...
nasib baiklah anak2 tak mengamuk nak bawa balik patung tu.... kalau mengamuk ayah ibu taknak bawa g mana2 tau...!
sampai sini sajer... semoga happy2 selalu...
salam ceria.......
assalamualaikum...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE