maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

28 Jun 2010

POYO OH POCOYO...

assalamualaikumdan salam satu Malaysia...

Pocoyo... angah suka figurin ni, tapi yang ni bukan untuk angah yer, ni untuk anak kawan ibu punya... liza kena buat satu juga untuk angah... ops... kena buat dua untuk adik dan angah, nanti berebut pula... buat face pocoyo je, lupa pula nak ambik gambar... 

senyum jer angah...
hai pocoyo...


tq..tq..tq
cupcake untuk DANISH
order sekali ngan muffin...
muffin strawberry...

 iluvkekdihatiku...
jumpa lagi... wasssalam



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE