maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

16 Jun 2010

sup ayam... di HATI ku....

salam ceria dan assalamualaikum buat semua...


baru-baru ni liza buat sup ayam... lupa nak upload kat blog...
kenapa pula sup ayam... dihatiku...?

ada letak hati ayam ke?...

cuba tengok kat gambar ni...
carrot bentuk hati dan adalah bunga2 sikit
ubi kentang pun bentuk hati.. ni time rajin...
kalau time tak rajin tu potong macam biasa...

dah siap pun sup ayam ni...
anak2 suka makan sup ayam... ambil isi ayam,potong kecil2 jer
senang anak2 nak makan...
sup ayam macam biasalah, semua orang tahu nak buat... senang jer..
jadi liza tak letaklah resepi kat sini... hehhhehe
tq kerana sudi datang blog kekdihatiku

wassalam...



Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE