maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

26 Julai 2010

KATAK OHHHH KATAK....

good day to all.......

apa yang menarik...... ntah ler... menarik tertarik......

kek diorder oleh budak sekolah menengah, untuk sambut birthday..... rasanya nak pekena kat kawan dia kot... ni kawan adik liza nyer.... diorang kata kawan dia ni suka sangat ngan katak.... semua barang banyak yang ada kaitan dengan katak... beg, baju... dan ntah apa2 lagi..... macam2.... katak kartun bolehlah suka... cuba katak kat luar tu yang panggil ujan... nak ke ...? minat ke...? nak buat haiwan peliharaan ke....? hhehhehehh

terjelior lidah katak tu nak cari lalat..hehhehehe... panjang jer...
sama tapi tak serupo...? apsal lah katak ku taknak senyum..... huhuhuhu... katak tu demam ler.... opsss... orang yang buat kek tu demam... badan kurang sihat masa buat kek ni..... tapi kerana order dari adikku... ku gagahi buat juga.... sebab dia dah booking awal2 lagi... siap bagi duit... takkan nak cancel pula....
katak oh katak kenapa ko panggil ujan.......?
ni kalau nak iguana pun boleh juga... hehehheheh

tq....

nanti liza upload gambar lain lagi....
semoga semuanya happy2 selalu....

wassalam....

CUPCAKE NAMA SAPA...?

salam ceria dan assalamualaikum buat semua....

lama tak update blog... bila datangnya perkataan 'M'.... ni memang ler susah sikit... bukan malas apa pun.. bila time rajin sikit nak buat... internet buat hal.... nak upload gambar pun bukan main lama loading... senang2 tutup komputer,.... tak pun masuk kt facebook jer... heheheh...

ni gambar lama liza buat cupcake untuk kawan liza... dia order untuk satu office dengan bos nya.... rasanya kawan2 kat pejabat lama dia kot....


nak cupcake letak nama... nak bagi sorang satu... hehhehehe jangan rebut2...

yang cupcake topping semuanya dari buttercream...


bentuk love dan bunga kecil tu fondant...



dan yang special nyer cupcake untuk bos.....

semoga happy2 selalu..... bos bila nak order kat staff pula..... hehheehh

TQ.... 
WASSALAM...
i luv kekdihatiku...

19 Julai 2010

HARGA MAU KASI TURUN ....

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM....

Lama dah liza tak update blog ni... berminggu2 rasanyer... dengan keadaan diri yang kurang sihat sikit, harini kugagahi juga... cintaku pula harini dia ambik cuti dan take over kerja2 umah dari mengasuh anak2, membasuh baju dan memasak... alhamdulillah....

dalam sibuk2 cerita pasal minyak naik, gula naik, gas naik..... dan ntah apa2 lagi yang nak naik... entah ler... biarkan ... biarkan... janji liza nak kasi turun sikit... hehehhehe... harga biskut raya ler....


.....nak kasi bonus hari raya untuk semua warga satu Malaysia...


p/s  :  dan pada sesiapa yang dah order sebagai agent, harga agent akan liza maklumkan nanti... 
yang order pakej promosi biskut raya liza dah emailkan harganya lain....... dan promosi tu dah ditutup... so tengok harga baru di bawah tu ye.. 

ALMOND LONDON (50pcs)                                   RM 23 RM 25.00
**tempahan hampir tahap tutup order

MAMA CARRIES(50++pcs)                                     RM 23 RM 25.00
**tempahan di tutup

TAT NENAS(50++pcs)                                             RM 23 RM 25.00
**tempahan hampir tahap tutup order

COKLAT CHIP(50++pcs)                                         RM 22 RM 23.00
**tempahan di tutup 

BISKUT FANCY AISKRIM(50++pcs)                     RM22 RM 23.00

CRISTALL BALL(50++pcs)                                      RM 22 RM 23.00

BISKUT GAJUS(50++pcs)                                        RM 22 RM 23.00
**tempahan di tutup 

BISKUT PANDAN KELAPA (60++pcs)                  RM 18.00

BISKUT SARANG SEMUT (50++pcs)              RM 18.00

 terdapat beberapa jenis biskut telah ditutup tempahannya kerana telah mencapai tahap yang mampu saya buat... semua biskut adalah dibuat sendiri oleh saya dan saya tidak mempunyai pembantu lain kecuali dibantu oleh cintaku dan family... harap maklum...


 TQ...
WASSALAM...

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE