maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

26 Julai 2010

CUPCAKE NAMA SAPA...?

salam ceria dan assalamualaikum buat semua....

lama tak update blog... bila datangnya perkataan 'M'.... ni memang ler susah sikit... bukan malas apa pun.. bila time rajin sikit nak buat... internet buat hal.... nak upload gambar pun bukan main lama loading... senang2 tutup komputer,.... tak pun masuk kt facebook jer... heheheh...

ni gambar lama liza buat cupcake untuk kawan liza... dia order untuk satu office dengan bos nya.... rasanya kawan2 kat pejabat lama dia kot....


nak cupcake letak nama... nak bagi sorang satu... hehhehehe jangan rebut2...

yang cupcake topping semuanya dari buttercream...


bentuk love dan bunga kecil tu fondant...



dan yang special nyer cupcake untuk bos.....

semoga happy2 selalu..... bos bila nak order kat staff pula..... hehheehh

TQ.... 
WASSALAM...
i luv kekdihatiku...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE