maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

19 Julai 2010

HARGA MAU KASI TURUN ....

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM....

Lama dah liza tak update blog ni... berminggu2 rasanyer... dengan keadaan diri yang kurang sihat sikit, harini kugagahi juga... cintaku pula harini dia ambik cuti dan take over kerja2 umah dari mengasuh anak2, membasuh baju dan memasak... alhamdulillah....

dalam sibuk2 cerita pasal minyak naik, gula naik, gas naik..... dan ntah apa2 lagi yang nak naik... entah ler... biarkan ... biarkan... janji liza nak kasi turun sikit... hehehhehe... harga biskut raya ler....


.....nak kasi bonus hari raya untuk semua warga satu Malaysia...


p/s  :  dan pada sesiapa yang dah order sebagai agent, harga agent akan liza maklumkan nanti... 
yang order pakej promosi biskut raya liza dah emailkan harganya lain....... dan promosi tu dah ditutup... so tengok harga baru di bawah tu ye.. 

ALMOND LONDON (50pcs)                                   RM 23 RM 25.00
**tempahan hampir tahap tutup order

MAMA CARRIES(50++pcs)                                     RM 23 RM 25.00
**tempahan di tutup

TAT NENAS(50++pcs)                                             RM 23 RM 25.00
**tempahan hampir tahap tutup order

COKLAT CHIP(50++pcs)                                         RM 22 RM 23.00
**tempahan di tutup 

BISKUT FANCY AISKRIM(50++pcs)                     RM22 RM 23.00

CRISTALL BALL(50++pcs)                                      RM 22 RM 23.00

BISKUT GAJUS(50++pcs)                                        RM 22 RM 23.00
**tempahan di tutup 

BISKUT PANDAN KELAPA (60++pcs)                  RM 18.00

BISKUT SARANG SEMUT (50++pcs)              RM 18.00

 terdapat beberapa jenis biskut telah ditutup tempahannya kerana telah mencapai tahap yang mampu saya buat... semua biskut adalah dibuat sendiri oleh saya dan saya tidak mempunyai pembantu lain kecuali dibantu oleh cintaku dan family... harap maklum...


 TQ...
WASSALAM...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE