maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

26 Julai 2010

KATAK OHHHH KATAK....

good day to all.......

apa yang menarik...... ntah ler... menarik tertarik......

kek diorder oleh budak sekolah menengah, untuk sambut birthday..... rasanya nak pekena kat kawan dia kot... ni kawan adik liza nyer.... diorang kata kawan dia ni suka sangat ngan katak.... semua barang banyak yang ada kaitan dengan katak... beg, baju... dan ntah apa2 lagi..... macam2.... katak kartun bolehlah suka... cuba katak kat luar tu yang panggil ujan... nak ke ...? minat ke...? nak buat haiwan peliharaan ke....? hhehhehehh

terjelior lidah katak tu nak cari lalat..hehhehehe... panjang jer...
sama tapi tak serupo...? apsal lah katak ku taknak senyum..... huhuhuhu... katak tu demam ler.... opsss... orang yang buat kek tu demam... badan kurang sihat masa buat kek ni..... tapi kerana order dari adikku... ku gagahi buat juga.... sebab dia dah booking awal2 lagi... siap bagi duit... takkan nak cancel pula....
katak oh katak kenapa ko panggil ujan.......?
ni kalau nak iguana pun boleh juga... hehehheheh

tq....

nanti liza upload gambar lain lagi....
semoga semuanya happy2 selalu....

wassalam....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE