maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

03 Ogos 2010

PRINCESS TASYA....

SALAM CERIA BUAT WARGA MALAYSIA....

liza dapat satu lagi order... kek BARBIE......
liza malas nak sebut BARBIE ni.. so liza taip PRINCESSS yer... sejuk sikit mendengar dan menaip nyer....

liza terima order dari acik lagi, regular customer ni... siap nak sponser kat best friend lagi.....

alhamdulillah, walaupun liza tak ada ambik mana2 kelas untuk buat kek princess ni, liza cuba juga, macam cake pillow tu pun liza tak ada ambik belajar mana2 kelas... alhamdullillah menjadi.. liza cuma berpandukan tutorial dari internet jer... so tekan pi tekan mai... carilah sikit2 ilmu kat nternet.. dah kita bayar beratus sebulan untuk P1 ni.... kenalah pandai2 godek cari ilmu tu..... hehhhehee...
dan inilah hasilnya.... bersemangat betui, hati riang ria bila semuanya dah siap.... 

besau nyer gambar... hehehhehhe.. nak menunjuk ler ni....
berat kek princess ni saja dah mencapai 2.++kg...
kek bunga2an setaman.....

gabungkan sekali... jadiler macam ni... dan berat kesemuanya sekali adalah lebih kurang 4.5kg...
kek dalamnya kek coklat moist dan disaluti dengan buttercream... jangan risau sesapa yang tak suka manis fondant boleh makan kek ngan buttercream jer....
kalau budak2 memang ler suka sangat ngan fondant ni...
...cupcake...

inilah gambar besday girl tu.... ehem..ehem... bukan yang baju oren tu yer... terlebey pula dia... nanti bleh order kat acik tau... cakap kat mak yer... hehehe
TASYA yang berbaju biru.... so sweet....
dengar cerita dari acik katanya TASYA nak potong kek pun rasa sayang sangat... hehehehee...

TQVM.....
sampai jumpa lagi...
i luv kekdihatiku....

1 ulasan:

Mamahikal's berkata...

fondant mmg manis tpi cantik bila dh deco kan..emm,tahniah moga liza makin kreatip berkarya..

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE