maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

04 Oktober 2010

ADA BLOG BARU, JEMPUT SINGGAH YER...

ASALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA....

Lama tak update blog kekdihatiku ni.. nak kata bz tak lah sangat, tapi start dari bulan puasa tu kurang sikit nak berblog.... tapi alhamdulillah kali ni tengah rajin sikit, walaupun kurang sihat,... ngan anak2 pun demam...
sekarang ni dalam pembinaan blog baru untuk bisness baru... dah siap sikit... jemput kawan2 datang blog baru ni yer...  

nak tengok kristal pun ada...
di blog ini kami menjual pakaian bundle kanak2 dan pakaian baru yang berjenama... 
contoh baju bundle di update di blog baru ni...
harga murah2...
beli 3 helai bagi diskaun lagi...





JEMPUTLAH KAWAN2 DATANG BLOG SAYA YANG BARU NI....

thanks....
wassalam...
i luv kekdihatiku


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE