maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

18 Oktober 2010

ADIK KU DAH KAWIN....

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM....

SELAMAT PENGANTIN BARU
SERI & FARID


balik Kedah sekali lagi lepas raya dan Langkawi.... tapi baru nak crita, kenduri kahwin adik sepupu liza yang sorang lagi, sebelum ni kakak dia... liza panggil dia kakyang.... tapi kenduri kakyang, liza tak buat kek, sebab mertua dia dah order kek untuk dia... huhuhuhu.. takpelah... 


26 SEPTEMBER 2010

ni masa akad nikah kat masjid.... liza tak pergi tengok.... huhuhuuh...
kakak...

 MAJLIS AKAD NIKAH PAGI

dulu kakyang ni rajin jaga anak2 liza....pernah duduk ngan liza sebulan tolong jagakan angah.... dia suka ngan budak2.... banyak jugalah bantu liza, masa pantang duduk ngan mak pun dia ada juga tengokkan baby... dan kalau bab basuh baju n lipat baju memang dia ler orang nyer... tak sampai hati ler pula kalau tak balik kenduri... tapi kenduri kali ni tak ler sibuk sangat, sebab semuanya buat kat dewan... kongsi dewan ngan mertuanya sekali... dan mertuanya sambut 2 orang menantu ...
pagi akad nikah.... terus buat majlis kenduri...
tak sangka dah kawin dah adik liza sorang ni..., dah jadi isteri orang....

kan dah bagitau... kakyang ni memang rajin....
 
dok bagi nasihat sikit..... sembang kosong...
Mak abah dah lepaskan anak perempuan yang keduanya pada orang lain... tentu part ni sedey sikit... sekarang ni tanggungjawab suaminyalah....huhuhuhu...
tinggal hero 2 orang n anak perempuan adnin yang baru darjah 3...  lambat la lagi...mak n abah tak yah ler pening2 lagi nak pikir pasal kenduri....

mak abah n cintaku....
KEK YANG DIORDER OLEH MERTUA KAK YANG....

 
2 PASANGAN PENGANTIN ...

Dari KL Jumaat liza bertolak malam, naik van  skali ngan ayah liza dan adik2.... van tu terus nak tinggalkan kat ayah liza.... sapa lagi drebanya kalau tak cintaku.... lepastu adik liza pula bawa... gilir2... nasib baik ler wan ada lesen....

angah n adik dlm van
dreba liza....cintaku ler

Dari Kedah mlm Ahad kami naik KTM... lama dah tak naik cut....cut.... adik n angah suka sangat.... kami ambik tempat tido nyer.... kakak katil atas liza n adik satu katil.. angah n cintaku.... punyalah susah nak bagi diorang tido... main jer... kena paksa tidur... hehhhhehhe... kalau tido cepat sampai.... 
adik liza wan n awexnya duduk je lah.... seat kelas 2....
sampai pagi isnin.....
dalam train...

nak naik bus express.... ? takyah pikir banyak kali.... tak balik pun takper.... 
naik train tidooo, bila terjaga tengok2 dah sampai kat sg buluh....
sampai umah jam brapa ntah tak ingat.. tapi lebih kurang 5.30 atau 6 pagi kot.... naik teksi.... 
huhuuhuhu.... RM40 dari KL CENTRAL, hehhhehe abah dah bagi duit teksi siap2...
tq abah.. nanti kami balik lagiiiiii.....
ramah tamah betul pakcik teksi ni....

alhamdulillah semuanya selamat...
TAMMAT....





2 ulasan:

LyNn HaMzAh berkata...

selamat pengantin baru untuk pengantin...semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat...

LIZA berkata...

terima kasih....

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE