maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

24 Oktober 2010

BEN 10 KAWAN NABIL

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM....

terlupa liza nak update gambar kek ni... kek diorder dari kawan acik...
dia tahu anak dia suka BEN 10 dan nak gambar anaknya skali ngan BEN 10...
ayah dia takde gambar lain kecuali dalam hp nyer ada satu gambar nabil... liza dah bagitahu kalau gambar dia saiz kecil nanti bila print ganbar akan jadi blur... disebabkan dia takada gambar lain dan kesuntukan masa untuk mencari gambar yang lain, dan liza pun nak order lagi edible yang mengambil masa dlm 2-3 hari juga, tapi dia kata tak apa... alhamdulillah edible nampak okey..

ni ler gambar budak nabil... liza dah edit kat belakang buat kosong...

 GAMBAR BEN 10

BILA LIZA DAH EDIT DAN ORDER EDIBLE... 

jadilah macam ni.... kek dah siap dideko dan diletakkan edible...
ayahnya nak liza deko kek ni, design lebih kurang yang macam liza buat sebelum ni...

ada coklat nips berkacang... tulisan dan butterfly dari fondant....

kek dalam nya adalah kek marble trio warna warni...
liza lupa nak ambik gambar kek yang dah dibakar....

terima kasih pada En Ahmad Faisal yang sudi order kat liza...
istimewa untuk anaknya
NABIL
3 TAHUN...
HAPPY BIRTHDAY

thanx
wassalam...
i luv kekdihatiku....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE