maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

19 Oktober 2010

CINTAKU MENANG PERADUAN BONANZA

salam SATU MALAYSIA...
assalamualaikum....

video
biasalah tak pernah tengok cintaku masuk tv... apa lagi kecoh ler serumah...

alhamdulillah tak sia2 cintaku berjaga malam nak tengok bola.... peraduan di TV1 SORAKAN  SATU DUNIA SATU MALAYSIA...

DAPAT PENGINAPAN PERCUMA DI HOLIDAY VILLA BEACH RESORT N SPA DI CHERATING
4 HARI 3 MALAM...

TARGET NAK DAPAT KAN KERETA...tak kesampaian... rezeki untuk penginapan jer...

soalan kuiz bonanza tu terkumpul.. kalau tak silap ada 24 soalan kot... entah ler tak ingat lah pula....
ntah berapa banyak yang cintaku kirim pun taktahulah... tapi dapat hadiah ni pun RTM buat cabutan undi secara live... ada juga kuiz melalui telefon, adalah sekali cintaku telefon, tapi jawapannya salah... tiap2 malam telefon... hehhehehe...

cintaku dah booking hotel tu untuk bulan 12... oklah tu, time cuti sekolah....
dah nak abis tahun 2010....



ni lah pemenang2 yang lain...

video

liza dan anak2 tak pergi pun... nak tengok secara live di tv... dan memang kecoh ler kami kat umah bila nampak cintaku... hehhhehe.... kecoh ler si ibu ni... masatu ramai ler yang dok menelefon tanya apa yang menangnyer....
angah panggil ayah, sampai adik pun dah bleh sebut ayah...
tahniah pada pemenang kereta tu... dari Kajang..

THE END...

3 ulasan:

Mamahikal's berkata...

tahniah...

Elly & Emmy berkata...

salam..

tahniah..wah .. bes nyer.. dapat bawak anak2 pergi jalan2 cuti sekolah nanti..

LIZA berkata...

memang best kalau bab g jalan2 ni.. tambahan pula penginapan free jer, siap duit makan dan minyak kereta jer, .. tak sabar rasanya nak g sana... dan plan nak g terengganu skli...

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE