maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

30 Oktober 2010

CUPCAKE ORDER DARI JOHOR..

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM...

istimewa tanda ingatan tulus ikhlas dari Fatimah untuk adik iparnya.... cupcake ni dihantar ke Puchong, rumah sepupu Fatimah, Linda lah yang akan menghantar cupcake ni pula pada YAN... Terima kasih pada fatimah yang sudi order kat liza...


16pcs cupcake buttercream tapi liza extrakan 2pcs lagi....

kek marble juga diorder Fatimah juga... nak diberikan kepada makciknya....

siap untuk dihantar.....
terima kasih....


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE