maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

12 Oktober 2010

LANGKAWI ...PART 1

SALAM CERIA DAN ASSALAMMUALAIKUM...

best sangat dapat pergi LANGKAWI... masa duduk kat Alor Setar lepastu pindah ke Butterworth tak ateringin pun nak ke LANGKAWI, padahal dekat jer.... rancang punya rancang, masa balik Alor Setar kami sekeluarga ambil keputusan nak g sana.... booking homestay RM300 3hari 2 malam dan kereta....
teruja sungguh nak pergi, suruh cintaku beli tiket ferry awal sehari dan nak bertolak jam 8.30 pagi....

awal pagi nak bertolak dari umah mak kelam kabut juga nak suruh anak2 siap....

kejut adik n angah awal pagi
suasana pagi di jeti langkawi...
dah nak naik ferry...

dah tiba di jeti LANGKAWI
g ambik kereta sewa...

roundabout comel kat LANGKAWI

dah sampai homestay singgah letak beg n terus keluar g cari makan...
makan ... .....

jalan kat BERAS TERBAKAR pula...


 
 ni lah jurufoto yang kami import... hehhhehe.. dia yang bawa camera.. al maklumlah camera baru...


nak masuk kena beli tiket dulu...
MAKAM MAHSURI
cepat...cepat.... ibu nak g shopping kat idaman suri....
sabar..... jangan lari2..
angah n adik ayah jaga tau... ibu nak tengok2 dulu... esok baru shopping...

ni ayah liza nyer barang shopping... 
dah letih sehari suntuk jalan... lena dah tak sedar...

nanti sambung part 2 pula yer....


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE