maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

14 Oktober 2010

LANGKAWI... PART 3

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM....


hari ke tiga g shopping..... shhopping kat mana lagi kalau tak kat IDAMAN SURI... bangunan yang besar kat tepi jalan, dekat ngan homestay yang kami duduk tu.... tapi sebelum tu g beli tiket ferry nak balik... lepastu bergambar kat DATARAN LANG....


ni gambar adik... susah betul nak ambik gambar dia.... almaklumlah kat situ ada kolam, ada air...apalagi main ler... habis baju basah.... suruh pusing tengok camera pun tak nak....

hehhehehe... ambik gambar kat bawah helang...
macam2 pesen muka sorang2...
lepastu baru pergi idaman suri.....
tak sempat nak ambik gambar, masing2 sibuk dok tengok barang2 yang ada kat dalam tu.... macam2 ada.... cuma siap duit jer... memang murah sangat barang2 dalam tu..
apa yang liza beli...?
SATU SET VISSION...
SATU SET PINGGAN MANGKUK MELAMINE
SATU SET CAWAN ENGLISH STYLE.....
2 SET SENDUK
SUDU DAN GARFU DLM 10PEK....
2 REPLIKA HELANG BUAT HIASAN..
2 SET VICTORIA
 KUALI LEPER UTK BBQ...
nanti gambar insyaallah liza upload. sebab nak pindah umah ni malas la nak buka kotak lagi...
nanti pindah bleh pakai baru...
wah banyak nyer beli....hehheheh liza tak pernah lagi shopping macam ni sekali... siap duit ler cik abang oiii... tapi kalau tak de RM nak g shopping... terkilan ler juga... teringin itu ini tapi tak dapat... wowowoowoooooo... bisa nangis juga... huhuhuhu... bukan selalu pun... 10 tahun skali.. hehhhhe
bila balik macam nilah ruponyer....
 kalau nak beli barang banyak2... syarat2 nyer...
1) mesti kena ada luvly husband yang sanggup tengok anak2 masa kita shopping... shopping lama pula tu...
2) minta kat luvly husband yang bleh bawa kemana2 kedai yang kita nak survey...
3) dan kalau tak cukup RM bleh minta tambah sikit bang... hehhehhe
4) yang tak kisah nak bawa barang macam mana banyak pun... janji bleh sampai umah...
itulah cintaku... hehhhe... jangan mare....
tq..tq..tq mekasih abang....
"ishhkk... banyak betul barang bini aku shopping...."

tengah angkut barang dari ferry...

kereta letak kat tempat parking sehari RM10..
tengah tunggu kereta ler...
2 biji kereta nak angkut barang n orang... hehhehhe
penat memang ler penat.... 
tapi
holiday sambil bershopping heehhheh memang best... terutamanya pergi ngan family..
dan jangan lupo RM kena lah ada lebey2 sikit....
salam bahagia... 
semoga kenangan bersama family menjadi kenangan yang abadi... dan istimewa buat anak2, bila dah besar blehla tengok blog ibu buat kenangan...
terima kasih buat cintaku... bulan 12 ni g CHERATING pula...
tq..tq...tq...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE