maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

08 November 2010

CAKE NO 1

assalamualaikum... dan salam ceria buat semua....

cake no 1 yang ditempah oleh kak ila yang tinggal di bandar sunway kalau tak silap liza....

kak ila n hubby nya datang sendiri ambik kat umah.... buat kek no1 ni tak guna acuan pun....

kek birthday ni untuk anak nya yang no 3... sambut buat kali pertama... sebab tu kek bentuk no 1...
banyak kali juga kak ila ni bertukar tarikh nak ambik kek... disebabkan ada hal2 yang tak dapat dielakkan....
dah siap.... tapi masa masukkan dlm kotak, kakak tegur, budak ni nama apa..? baca kat situ NUR ALISA NABLA.... kakak kata nape nama dia NABLA....

aduhai.... tertinggal 1 huruf... 'i'....

cintaku tengah adjust sikit nak tambah huruf yang tertinggal tu....
dah tambah... tima kasih yer kakak sebab tanya pasal nama tu... dan tq kat cintaku tolong buatkan....
maaf yer kak ila... kesilapan teknikal... hehhhhhe.. 
sudi2kanlah order lagi yer, jangan serik pula... hehheheeh

cake coklat moist add filling coklat gananche...
berat kek 3.2kg

HAPPY BIRTHDAY 
NUR ALISHA NABILA

semoga sihat dan ceria selalu....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE