maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

14 November 2010

CUPCAKE.... AIMAN TAK KISAH....

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM....

tempahan cupcake untuk seseorang yang bernama AIMAN ..... dari nadia...
nadia ada bagi contoh gambar cupcake, dia nak ada kereta, jalan raya n traficlight.. hehhhehe semua tu ada, tapi taklah sama design nya.... terpesong sikit...... liza buatkan tinggi sikt... ada bukit lah pula..... harap nadia suka.... 

kalau korang nak shopping WATCH (jam), boleh buka blog nadia....
semua cantik2... boleh pilih yang mana satu yang menjadi pilihan kalbu...



HAPPY BIRTHDAY TO AIMAN....

16pcs COKLAT MOIST
buttercream dan fondant

terima kasih yer nadia....
wassalam..

gambar jam berjenama yang ada kat blog nadia...



I LUV KEKDIHATIKU

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE