maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

19 November 2010

HAPPY BIRTHDAY TO IZZ

salam ceria dan assalamualaikum....

 tima kasih pada eina.. kalau tak silap ejaan nama nyer cam ni... dari putrajaya.....

istimewa untuk anak lelakinya....

nak simple kek.. warna biru..... dan cupcake warna hijau...


cupcake perasa vanilla dan coklat

nak dibawa ke tadika anaknya....

 berat kek setelah dideko 3.4kg...
kek coklat moist


terima kasih kerana sudi order kat liza....
dari Putrajaya datang pickup kat bukit jalil...
maaf ler tak dapat jumpa sebab ada kerja yang nak dibuat...

semoga happy2 selalu....
wassalam....

i luv kekdihatiku


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE