maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

08 November 2010

BLAJA LAGI....

SALAM SATU MALAYSIA....


assalamualaikum....
baru2 ni liza blaja beberapa teknik macam mana nak buat DRAWING CAKE....
cantik tak gambar ni...

kalau lukis atas kek macam mana jadinyer...
tapi lukisan ni memang susah giler nak buat....
dan inilah hasilnya sentuhan dari sifoo... insyaallah liza boleh lakukan... semoga liza berjaya.....


buat masa ni liza hanya akan ambil lukisan yang simple2 dulu untuk buat drawing atas kek.......
nak buat macam kat atas tu berjam2 kalau liza nak buat.... perhhhh... 
tuhan saja yang tahu...... susah wooooo....

oklah sampai sini dulu... nanti kita crita lain....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE