maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

25 November 2010

new product... APAM DINOSOUR

salam ceria dan assalamualaikum...

tengok gambar ni dulu yer... gambar2 cartoon dinosour... ambik kat en. google....


yang kat tengah2 tu ler APAM DINOSOUR...
warna-warni colour nyer kan....


size apam ni sama macam size mini muffin
size papercup mcm almond london
sesuai sangat untuk minum2 petang bersama keluarga... atau pun untuk jamuan makan....
boleh buat doorgift untuk sebarang majlis istimewa untuk tetamu yang hadir....

HARGA untuk APAM DINO....

100 pcs
APAM DINOSOUR PLAIN
RM30

APAM DINOSOUR FILLING
(blueberry, strawberry, oren)
RM 35

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE