maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

01 November 2010

PINDAH RUMAH...

SALAM SATU MALAYSIA....


Assalamualaiku dan Salam ceria buat semua.....

Pindah rumahlah pula...... sebelum ni dok kat Butterwrth, pindah ke cheras, hujung tahun 2008... jd kakak darjah satu lah mastu...

sekarang ni di bandar kinrara... kakak sekolah baru, masuk darjah 3... angah n adk tak sekolah lagi...
baru selesai angkut mengangkut barang pindah rumah hari Sabtu..... dan sekarang ni sesi kemas mengemas..... aduhai..... dah penat paking memaking nak bawa kerumah sewa baru.... sekarang nak punggah memunggah lah pula.... tapi insyaallah dalam masa terdekat ni liza ada juga terima order sikit2.... insyaallah liza akan cuba usahakan.... siapa2 yang pindah rumah pasti tahu macam mana keadaannya... lebih kurang 2-3 hari atau seminggu atau sebulan jugalah kalau nak settle kesemuanya, hehehehhe.... bab kemas mengemas ni liza kureng ler sikit.... nasib baiklah ada cintaku yang rajin... 

tapi alhamdulillah setakat ni bilik utama dan bilik mendeko dah nampak ler rupa bilik, kalau tidak nampak macam setor lah jawabnya....bilik kakak tak siap lagi...ruang tamu.....? buat masa ni tetamu jangan datang lah yer..selerak lagi... ada lagi yang tak kemas nya... bahagian dapur pula ada problem sikit...... air selalu tersumbat dan sekarang cintaku tengah usahakan nak cari org yang boleh buatkan... tapi harini cintaku kerja... jap gi balik lah kot tengahari....
dapur nak memasak tak bleh buat lagi... hehehhhhe.. makan tengahari n makan malam beli kat luar jelah... pindah kat tempat baru ni okeylah juga... nak beli makan pun senang dan kedai runcit pun dekat... jalan kaki je.... tapi liza naik moto lah... malas betul nak jalan kalau nak bawa adik n angah... buatnya nak dukung jer... bleh pengsan lah juga...

jiran2 kat sini tak kenal lagi.... insyaallah bila dah settle kemas mengemas bleh la buat sikit jamuan ringan2.... sambil tu kita promosi lah sikit kan.. insyaallah.... semoga liza dapat jiran2 yang ok... adalah juga kawan nanti....

dalam sibuk kemas mengemas bleh lagi berinternet, berfacebook... hehhehehehe.... cintaku awal pagi dah kerja.... oklah sampai sini dulu coretan tentang pindah memindah..... insyaallah jumpa lagi....


i luv kek di hatiku.....
wassalam....
p/s gambar semuanya dari cik google jer....

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE