maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

21 November 2010

wedding cake dari SAL...

salam ceria dan assalamualaikum....

istimewa diorder dari SAL, hadiah wedding cake untuk sepupunya... yang berlangsung pada hari Ahad 21 nov 2010...

SAL datang ke rumah untuk berbincang tentang wedding cake ni... setelah ditanya dan disoal selidik... macam yang SAL inginkan... wedding tu bertemakan warna ungu....

2 biji cake bulat, bersaiz 10'... nak bunga ros keliling cake.... dan ada cupcake diatas sekali letak nama pengantin sahaja... mula2 nak 2 tingkat jer.... tapi dah jadi 3 tingkat bila letak cupcake.....

cake tingkat bawah
marble cake strawberry n coklat
filling strawberry

cake yang kedua
coklat moist

NAILA & ASWAD
SELAMAT PENGANTIN BARU
SEMOGA KEKAL BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT


dah siap.... tqvm.....
nanti sal nak kawin pun blehla order kat akk yer....
apa2 pun terima kasih sekali lagi, SAL kenalkan kawan sorang lagi untuk majlis pertunangan nya pada JANUARY 2011...
 nak cupcake untuk doorgift...

wassalam....
i luv kekdihatiku....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE