maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

15 Disember 2010

APAM DINO KE KOTA DAMANSARA

assalamualaikum dan salam ceria....

APAM DINOSOUR di order oleh Lina yang tinggal di Kota Damansara....

katanya nak buat makan2....
maaf ye lina.. order tengah2 malam tak ada kotak nak letak apam ni, bungkus ngan plastik jer... tak sempat nak g beli esoknya sebab dah nak hantar kat Lina...
100pcs apam dino

tima kasih sudi order pada liza, insyaallah ada rezeki jumpa lagi....

wassalam...
i luv kekdihatiku

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE