maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

03 Disember 2010

APAM HIJO...

salam ceria....
apam untuk makan2 kat majlis kenduri..... jiran kat umah....
apam ni untuk bagi makan2 kat bentara lelaki bahagian khemah yang jaga lauk pauk n basuh membasuh.... heheheh.. mengikut tema pengantin warna hijau.... maka apam ni pun berwarna hijau lah juga.....
apam ni tak letak filling pun nak yang biasa sahaja....

terima kasih daun keladi.... nanti nak orderlah lagi....

tq... wassalam..

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE