maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

15 Disember 2010

CAKE BEN 10

SALAM CERIA DAN ASSSALAMUALAIKUM BUAT SEMUA...

order dari jihan rakan facebook, kebetulan juga sama sekolah masa sekolah menengah di Alor Setar..
istimewa untuk sambut birthday anak lelakinya....

asyik buat muka je liza ni... hehhehe...
ni ler muka ben10, buat menggunakan fondant...
keknya disaluti buttercream dan jelly...
cake vanilla


HAPPY BIRTHDAY
ADAM DANIEL
6 YEARS
ben10 dah gunting rambut.. hehhehhe....
maaf yer jihan, tertinggallah rambut belakang dia.... dah hantar kat jihan, baru perasan bila tengok gambar ni balik...macam mana lah bleh tertinggal rambutnya....

jihan order cupcake untuk anak perempuannya juga... 
sama2 nak sambut birthday ngan abang nya....
cupcake perasa strawberry
thanx jihan.... sampai jumpa lagi....

wassalam
i luv kekdiahtiku

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE