maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

19 Disember 2010

CAKE JOYSTICK PS2

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA BUAT SEMUA...

15 December 2010 hari lahir angah yang ke 4 tahun.... takda buat majlis pun, tapi liza ada jugalah buat kek untuknya... banyak hari juga dok pikir nak buat kek apalah yang menarik kat angah.... nak buat spongebob atau ben10 bukannya angah ni minat sangat nak tengok tv cartoon... ada juga yang bagi idea suruh buat kek thomas... fuhhh!!! pening juga nak memikirkan kek birthday anak ni... selalu kita dok buat kek kat orang lain... kat anak takde idea...

tengok hobi angah sekarang ni main game kat komputer... main game PS2.. jadi buatlah kek berkaitan yang angah suka, yang dia suka buat... main game jer.. kadang2 makan pun taknak, susah sangat nak suruh berhenti makan... punyalah dok main, kadang2 sampai terkucil dalam seluar menahan kencing, tak sanggup nak tinggalkan PS2... dah kena marah, menangis baru nak g toilet... 
petang liza bakar kek, malam tu mendeko, kebetulan adik sepupu ada datang n tidur kat umah, tahan diorang jap untuk celebrate birthday angah...

cake joystick playstation untuk angah
dan satu lagi untuk kakak n adik kongsi yer....
happy birthday angah
PS2 warnanya hitam.. jadi kat dalamnya liza buatkanlah kek warna-warni... baru menarik kan....hehhehe perasanlah pula...


macam nilah keadaan angah kat umah yang mengisi sepenuh masa lapangnya...
main PS2.. ibu ambik gambar pun tak perasan...
agak2 dah boring dia main game kat computer pula...
punyalah nak main jer.... pernah sekali main game kat komputer sampai boleh terlena... hehhehhe....
HAPPY BIRTHDAY ANGAH
SEMOGA MENJADI ANAK YANG SOLEH...

permata hatiku...
my family....
adik sepupu liza yang tak dijemput.. hehhehe.. kebetulan diorang datang rumah... celebrate sekali.... suka sekali yong.... paktam control macho bergambar ngan angah... rambut teknik rebonding ker..?

ok.... sampai sini dulu cerita tentang birthday angah....
cake yang paling angah suka sekali... gembira bila dapat buatkan kek n bagi anak2 happy... nanti kek apa lah pula nak buat kat kakak... bulan Februari 2011..

wassalam

i luv kekdihatiku

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE