maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

28 Disember 2010

cupcake logo BOLA MALAYSIA...

salam ceria dan assalamualikum...

TAk abis lagi nak bercerita pasal MALAYSIA menang bola.... hehhee... bersemangat cintaku betul....  malam tadi g downtown... saja nak jalan2... bukan nak cari apapun.. sebelum tu keluar g makan dulu.... jalan2 kat downtown tu, ramai yang jual baju jersi bola... ingat nak beli kat cintaku baju bola.. cintaku minat ngan LIVERPOOL... tapi logonyer jenis lekat.. nak cari yang logo jahit tapi takder... beli jersi kat angah n adik... LIVERPOOL.. jalan depan sikit... ada org jual jersi MALAYSIA..... alahai dah beli yang tadi... abang pun cari juga MALAYSIA nyer... takpaloh.. hehhehhe takdo bajet lagi... sepasang RM40 nak kena beli 2pasang... huhuuhuh...  diskaun RM70.... tapi nantilah.... tak cukup bajet... :)

baru nak buat kek kat cintaku, pikir nyer pikir .... terpikirlah nak buat cupcake birthday kat cintaku, dah lepas, 23 Disember 2010... nak kaitkan dengan minat dia yang suka tengok bola... dan baru2 ni MALAYSIA menang bergaya.. cintaku pun terlompat2 tengok, dah tak bleh nak duduk dah...

maka tersebutlah cerita di suatu pagi2 buta 28/12/2010, sementara nak tunggu cintaku tidur, liza tidur awal.. hhehhehe.. cintaku dok main game sampai kul 3pg baru tido... liza bangun jam3.30pg baru nak bakar kek... sambil tu buat design logo.... habis sampai jam 6.00pg.... tido jap... tetiba je ada org kejut, bangun solat subuh.. hehhe.. abg dah nak g kerja.... kelam kabut bangun... minta cintaku g beli nasi lemak dulu... apalagi susun cupcake atas kadbod... deco sikit2.... masukkan dlm kotak... letak dalam plastik.. cintaku balik dr beli nasi lemak, dan liza terus bagi kat dia... surprise kat abang...! hehhehhehe... tapi cintaku tau yang dalam kotak tu adalah kek... yeeeehahaaaa... tapi kek apa yer...?

CUPCAKE LOGO
nilah cupcake nyer....
 25pcs cupcake coklat moist
istimewa buat cintaku...
SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR

cupcake yang kelam kabut sikit... sebab nak surprisekan untuk cintaku... taknak bagi dia tengok
alhamdulillah... dah siap.... dah kenyang pun kawan2 dia kat tempat kerja...

tima kasih pada cintaku yang tak henti2 bagi support dalam dunia baruku... dunia bakery

wassalam...
iluv kekdihatiku

2 ulasan:

Jaja Ariff berkata...

cantik nyerr... teringin nak belajar lah...

LIZA berkata...

blaja jangan tak blaja... nanti bleh buat sendiri.... skrang ni dah banyak kelas belajar buat kek... try je cari kat google...

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE