maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

31 Disember 2010

cupcake ORDER DARI MOSCOW

salam ceria dan assalamualaikum buat semua...

semoga dihari Jumaat yang indah ini membuatkan kita semua dalam keadaan sihat bahagia di samping insan2 tersayang....

adik tak sihat... dah 2 hari demam... hehhhe demam bola agaknya.... demam tak dapat ikut ayah, kakak n angah...ayah tak bawa adik yer.. kesian kat adik, nangis nak ikut, tunggu adik besar sikit yer baru bleh ikut.. lepastu tinggal ibu sorang2 kat umah...

25.12.10 liza dapt email dari elyn... hehheeh... tanya pasal cupcake... nak theme Arsenal... nak buat surprise birthday... liza kata ok... dan elyn ada bagi contoh gambar edible tapi theme Chelsea... elyn setuju liza buatkan edible theme Arsenal dan ada juga nak letak gambar sendiri...

yang teruja sangat tu, tak sangkalah pula elyn ni ada di MOSCOW.... wahh.... kekdihatiku bleh sampai sana... itulah kan kuasa internet... hehehheh... kita boleh berhubung dengan ramai orang diseluruh negara.... dan alhamdulillah rezeki liza, cupcake diorder dari sana...
nak surprise kan pada kawannya di MALAYSIA... yang tinggal di Ampang....

malam tadi 30.12.10 g hantar dan buat temujanji di Petronas Ampang... pesanan dari elyn kata ada nak delivery baju... wah... bestnya crita... bila sampai jer... kami bagi kat dia cupcake n wish HAPPY BIRTHDAY.. terkezut dia... n terpinga2.... memang nampak muka macam tak percaya... hehehe best...best.... tak sangka birthday dia dapat cupcake yang diorder dari kawannya yang jauh dimata... jauh diperantauan pula tu.... berulang kali asyraf ni ucap terima kasih.... wah.. bestnya dapat surprise...

order dari orang jauh, beruntung orang kat sini yang dapat makan....

ni lah cupcake untuk ASYRAF
minat Arsenal...
HAPPY BIRTHDAY ASYRAF


atas permintaan elyn, gambarnya nak di blokkan... bleh tengok edible ARSENAL jelah yer....
thanx elyn...
nanti kalau balik MALAYSIA blehlah order untuk elyn makan2 pula yer...
semoga elyn berpuas hati...
bye...
wassalam..
i luv kekdihatiku...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE