maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

06 Disember 2010

CUPCAKE PERTUNANGAN

salam ceria dan assalamualaikum... buat semua......

cupcake ni diorder dr kawan liza masa kecik2 dulu, dalam facebook kami bertemu... nak dibawa ke Perlis nun diutara sana tu.... jauh sungguh cupcake ku keutara... alhamdulillah yong suka dan sepupunya pun suka.....

cupcake fondant nak tema warna pink putih... dan taknak daun hijau banyak2....

yong ada bagi contoh gambar, tapi biasalah kan... mestilah nak buat lain dari yang lain juga...
janji ada bunga rose, nama dan date.... bunga buat sendiri ler....

bunga ros dari fondant....


dah banyak kedai bunga yang jual buat hantaran liza n cintaku pergi... nak cari transparent box.... ada tu memang ada tapi size yang tinggal tak muat nak letak cc.... terpaksalah letak dalam windows box...
cupcake coklat moist... buttercream... bunga rose dr fondant....

SELAMAT BERTUNANG
NISA DAN KHAIRI
4.12.10


 gubahan bunga untuk windows box... 
ni pun buat sendiri tau....

thanx yong....

wassalam..
i luv kekdihatiku

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE