maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

13 Disember 2010

kek... ROSES BASKET

SALAM CERIA DAN ASSALAMMUALAIKUM...

permintaan dari Kak Dahlia nak buat hantaran pertunangan....

tema nya purple dan krim... 
 siap dengan kotak hantaran dan riben lagi.... hantar sampai rumah kat area Balakong...
risau juga bawa kek ni dalam perjalanan, takut jadi kek penyek jer... tapi semuanya dalam keadaan baik....kek tiba dengan selamat ...
bunga satin dan riben berwarna ungu...
terima kasih Kak Dahlia, sudi order pada liza... insyaallahkalau ada rezeki kita jumpa lagi yer...
bye
wassalam...
i luv kekdihatiku

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE