maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

11 Disember 2010

KEK SPONGEBOB....

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM BUAT SEMUA....

ni regular customer liza yang sebelum ni ada order wedding cake, senang berurusan dangan cik sal ni... datang rumah bincang macam mana nak bentuk rupa kek, terus je bayar.... hehhehe... siap promosi kat kawan2 nya... dan bawa kawan untuk tempah cupcake...

cik sal ni datang umah malam... dia nak order kek untuk anak sedaranya... nak buat birthday... no telefon liza hilang, so dia datang rumah jer terus, tanya bleh tak buat kek nak ambik esok.... liza pun tak da buat apa2, tengok barang2 pun semuanya cukup... apalagi boleh sajalah... untuk tidak menghampakan orang... takpa.. takda masalah... hehhhhehe....

anak sedaranya ni minat spongebob.... so macam ni lah ruponyer.... masa pun tidak mengizinkan nak pikir buat baju nya.... petang dah nak ambik... fondant pun ada lah sikit untuk nak buat mukanya...

cupcake n cake......
COKLAT MOIST cake ada FILLING COKLAT GANACHE....

HAPPY BIRTHDAY TO QAYYUM
2 TAHUN


terima kasih pada Cik SAL....

order sekali ngan 100pcs APAM DINOSOUR
dah spongebob warna kuning, apam ni pun buat kuning juga dotdot jer colourfull..

wassalam...
i luv kekdihatiku...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE