maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

01 Disember 2010

KEK STRAWBERRY COKLAT

salam ceria dan assalamualaikum....

salam perpisahan dari KAK DAHLIA untuk kawan2 seperjuangannya.... Kak Dahlia memang dah banyak kali order kek dari liza, dah pindah ni pun masih sudi mengorder... pesannya... buat sedap2 tau... nak kek strawberry dan coklat.... dah 3-4 biji kek liza buat untuk kak dahlia.. memang perasa ni jelah... taknak yang lain.... Sebenarnya kak dahlia ni mak kepada ustazah yang ajar kakak di KAFA....

Kak Dahlia ni, dah nak bersara.... kawan2 sepejabatnya buatkan jamuan istimewa tanda perpisahan.... perpisahan ditempat kerja je... tapi diluar insyaallah berjumpa lagi... jadi dah kawan2 nak buat makan2, Kak Dahlia bawalah kek.... nak design simple2 tapi nak bunga banyak2... hehhehehe.... liza pun taktaulah simple ke tak... g hantar kat umahnya, dia buka terus dan alhamdulillah kak Dahlia kata cantik....

apa2 pun terima kasih ye kak.... ada lagi satu order minggu depan untuk hantaran pertunangan.... insyaallah... dan perasanya tetap strawberry coklat....


SELAMAT BERPISAH...

simple tapi nak bunga banyak2... hehehhe
harap2 macam ni boleh ye kak...

terima kasih daun keladi
nanti orderlah lagi..
i luv kekdihatiku

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE