maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

19 Disember 2010

PHOTO CAKE PERTUNANGAN...

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SATU MALAYSIA...

tempahan dari aina PUTRAJAYA....
nak letak edible...
tapi satu jer permintaannya,

permintaan dari customer,
tak nak edible cake with image nie tidak diletakkan di dalam blog atau mana2 website,

sebabtulah liza blurkan gambarnya...
takpakan kalau macam ni....

bagi nampak design yang liza buat dahler.... hheehhehe...

 kek coklat moist....


dan apam 400pcs letak filling campur2...

tq sebab sudi order kat liza.... cintaku g hantar kek ni kat tesco Puchong, pick up kat sana jer...

i luv kekdihatiku...
wassalam...

2 ulasan:

mel berkata...

Kak Liza...
Ni Aina nie...thank you for the wonderful cakes..yang edible tu everyone was pleasantly surprised..cake cantikkkkk sangat...all of us like everything about the cake, especially my sister (the bride) Also..yang wedding cake red and white tu....my sister was so happy and excited...cake tu cantik and rasa sayang nak makan.. she loves the second tier (yang strawberry flavour).. All in all, we are very happy and maybe will order summore with Kak Liza again next time if ada lagi special occassion... Oh ya..Apam dinasaur tu jadi rebutan budak2 (dan juga orang besar)..haha...Thanks Kak Liza (and husband and kids for tolong hantar to Tesco puchong)...

LIZA berkata...

salam aina....
thanx a lot... insyaallah ada rezeki kita jumpa yer... akk tak sempat nak jumpa ngan aina...
nanti bolehlah kenalkan kat kwn2....hehhehe
lagipun akk masih baru lagi dan banyak juga yang nak kena blaja....

aina bila pula nak bersatu....?
jangan tunggu lama2 tau.... hehhehhehe

:)
terima kasih sekali lagi yer...
dan tahniah untuk adik aina..
SELAMAT PENGANTIN BARU

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE