maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

04 Disember 2010

SATU YANG TERTINGGAL

salam ceria dan assalamualaikum...

sejak diperkenalkan produk baru ni... ramai yang bertanya dan berkenan... APAM DINOSOUR lagi... hehheheh... ... murah jer...
100pcs RM20 plain... berwarna-warni juga... nak satu colour pun boleh...
100pcs RM25 letak filling blueberry,strawberry,burberry,oren... nak letak sekaya pun boleh jua..

sebenarnya buat apam ni sekejap jer nak kukus nyer.. yang lama nya tang nak buat dot..dot tu jer.... jap warna hijo, merah, kuning, birulah.... kalau satu warna satu dot...dot kejap jer.... dalam dok tengok mana yang sudah mana yang tidak pun bleh tertinggal juga satu... lain dari yang lain... hehhhehehe...

tu pun masa nak snap gambar baru perasan... ada tertinggal satu ruponyer... yang satu tulah berebut nak makan.... 
APAM DINOSOUR KEMBALI LAGI.....
PERASAN TAK?.... TERTINGGAL SATU YANG TIDAK BERDOT...DOT....

100pcs letak filling blueberry
terlebey sudah.... filling blueberry sampai terkeluar...
tima kasih pada yang mengordernya... tak ingat lah pula nama sapa ntah.... order pagi.. ptg tu juga ambik.... hehehehheh.. nasib baik barang2 semuanya dah ada....

sekian... wassalam...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE