maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

27 Disember 2010

WEDDING CAKE DARI PUTRAJAYA

Assalamualaikum dan salam ceria buat semua....

3 biji kek ni diorder oleh Aina dari Putrajaya, adik Aina yang minta kakaknya tolong uruskan wedding cake bertemakan warna merah putih... dan yang penting sekali jangan ada warna pink dan lain2 warna kecuali hijau untuk daun.... mula2 aina nak cake saiz 6'+8'+10'.... lepastu cancel nak tukar saiz.... hehheheeh... mula2 baca sms ingatkan nak cancel kek... ruponyer nak kek saiz beso... alhamdulillah.. so cake yang ni liza buatkan mengikut saiz yang customer naklah... 8'+10'+12

cake saiz 8'
coklat moist
1.9kg

cake saiz 10'
strawberry coklat
2.7kg

12'
coklat moist
3.88kg



sebelum ni aina ada order photo cake kat liza... dan alhamdulillah aina n keluarga terutama adiknya suka sangat.... terima kasih pada aina... semoga kita dapat bertemu... maaflah kalau ada yang terkurang... dan masa g hantar kek tu tak dapat jumpa... cintaku n anak2 je yang menghantarnya...
lepasni aina pula... nanti adiklah yang tolong uruskan wedding cake yer...? hehehheh :)
thanx...
wassalam....

i luv kekdihatiku

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE