maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

04 Januari 2011

2011 N SCHOOL

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM...

masih belum terlewat lagi rasanya....liza nak ucapkan
SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2011... :)

3.1.2011
hari pertama angah bersekolah... daftar di KAFA, dekat jer ngan umah... bolehlah untuk permulaan dia mengenali kawan2..... kakak dapat sekolah baru di seksyen 2, Bandar Kinrara... dapat kelas 3Jasmin.... 

bersemangat bangun awal pagi nak ke sekolah... risau jugalah kalau angah tak bleh nak bangun awal pagi, sebab sebelum ni bangun lewat, tidur pun lewat.. tapi malam tu tidur awal... 
semuanya kerana semangat nak sekolah.... kalau ikutkan angah baru 4 tahun bulan 12.2010.... walaupun tahun ni 5 tahun.... 

mula2 g hantar daftar kelas kakak dulu, baru hantar angah kat KAFA.... risau juga kalau angah nangis ke apa ke.... tapi alhamdulillah semuanya dalam keadaan baik saja.... mula2 mungkinlah segan, tak kenal kawan2 lagi, insyaallah lama2 dah ok... sementara nak dapat kawan baru ni....

hari pertama ke sekolah
peace....

adik demam pun bangun awal nak hantar kakak n angah gi sekolah..

video
gambar tak dapat nak di betulkan, tengok cam gini lah....
sesi perkenalan angah didalam kelas...

tu ustazah lukiskan minta pelajarnya pun melukis benda yang sama...
ni angah lukis, ada serupa ke...?
kertas angah basah terkena air ...

lepas ambik kakak balik sekolah, bawa adik g klinik kesihatan, adik dah 3 hari demam kena ambik darah check takut kena denggi... tapi alhamdulillah adik demam panas biasa jer.. bagi makan ubat, hari ni dah nampak sihat sikit... sebelum ni ada beli ubat kat farmasi jer....
hari ni adik merap sikit, tapi badan dia dah tak panas ....
adik kena cucuk ambik darah buat ujian...

k, sampai sini cerita tentang sekolah anak2 ku...
dan pada hari kedua, angah nagis taknak ke sekolah pula... punyalah susah nak kejutkan... aduhai.. esok camner lah pula...

wassalam....
i luv kekdihatiku...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE