maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

30 Januari 2011

coklat moist KEKDIHATIKU

SALAM CERIA DAN ASSALAMUALAIKUM....

tempahan dari seorang ibu yang sedang mengandung, Fiza..
teringin sangat nak makan kek coklat moist, dan dibayangkannyer dengan lelehan coklat kat tepi2.. taknak coklat rice... nak limpahan coklat kat kek jer.... 

dah siap,... fiza nak bawa balik ke kampung juga... untuk buat makan2..
budak2 pun suka makan, tengok coklatnyer...

Kek Coklat Moist dgn curahan ganache
8 inci
1.4kg (+-)
boleh tambah
(ganache + choc rice + parutan coklat)
(ganache + badam)
 nak bagi cantik sikit, blehlah letak bunga ros...
tq Fiza...
wassalam...
i luv kekdihatiku

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE