maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

02 Januari 2011

cupcake LOVE...

salam ceria dan assalamualaikum semua...

semenjak dua tiga empat menjak ni, liza rasa macam deko liza ni suka buat bentuk luv lah pula.... hehhhe....
order cupcake coklat moist untuk isteri tercinta... nak tema biru... tapi taktau nak design apa dan macam mana... jadi yang liza pikirkan... bentuk hati... yang boleh menggambarkan perasaan cinta... 
wahh... cinta hatiku....
bersemangat nak buat... tapi liza buat simple jer...

SELAMAT HARI LAHIR BUAT ISTERI TERCINTA....
ZURAIDAH
Pelbagai sudut nak ambik gambar cupcake ni..

bagi nampak merah.... baru terang sikit hati tu...hehhehe
25pcs cupcake coklat moist yang popular...
buttercream n jelly...

tq pada suami zuraidah ni... heheheh nama apa yer..? nanti tanya cintaku..
tq sebab sudi order dari kekdihatiku...

bye wassalam...
i luv kekdihatiku....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE