maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

12 Januari 2011

HAPPY ANNIVERSARRY ITA DELIGHT...

 ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM CERIA...

HADIAH KEK ULANGTAHUN DARI SIS LEA IPOH..

dan kali ni surprise buat seseorang yang terkenal dikalangan pembuat biskut dan bakers2 yang lain.... dan dah banyak buku yang telah dihasilkannya... sesiapa yang berminat nak order biskut ataupun nak belajar cara2 buat biskut yang sedap blehla layari blog kak ita ni... http://www.ita-delight.com


permintaan sis lea nak kek yang macam sebelum ni liza buatkan.. order dari Putrajaya... tapi macam biasalah mesti nak buat lain dari yang liza buat sebelum ni... liza dah tanya pada sis, nak ubah sikit... alhamdulillah sis pun setuju... maka terjadilah kek macam ni, istimewa buat pasangan suami isteri yang saling sayang menyayangi.., orang yang nak buat deko kek ni pun pun kena bercinta juga...  hehhehh :) bercinta sampai demam.... :)

pilihan sis mestilah warna merah... dan mesti ada luv kat tengah2 kek... 
wah!!!...merah tanda cinta yang hangat membara.. 
semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..
  
kek saiz 12 inci
coklat moist
KAK ITA DAN ABANG AZNAN
HAPPY ANNIVERSARRY 

pelbagai sudut nak tunjuk bunga n kek...

"ros merah membara sehangat cintaku...."

kek ni dah sampai kat umah kak ita...
istimewa buat kak ita n suaminya..

sebelum nak g hantar kat Klang, cintaku memang dah siap plan nak g umah kak ita, tapi kebetulanlah pula ada satu jalan tutup, nak kena masuk jalan lain, pusing punya pusing dah tersesat kemana ntah, nasib baik anak kak ita nak keluar g hantar orang kat bandar, jumpa dioranglah kat Petronas... tak dapatlah jumpa kak ita, kirim surprise kat anak dia jer, lagipun kak ita penat baru je abis mengajar kelas... dan kak ita pun ada kirim tat epal... memang sedap tat epal...
liza pun ada beli buku hasil karya kak ita, tapi buku resepi muffinlah.. hehhhe
terima kasih pada sis lea yang beri kepercayaan buat kek surprise untuk kali kedua dan order pada liza
harap di suatu masa nanti jika berkesempatan blehlah kita berjumpa...
insyaallah...
wassalam...

i luv kekdihatiku

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE