maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

06 Januari 2011

PRINCESS HANA - BIRTHDAY CAKE

assalamualaikum dan salam ceria buat semua...

dapat order dari orang utara....akak ni pun buat kek juga.... hehheheh... dari SIS LEA...  sapa2 berminat nak blaja dalam dunia bakery bolehlah buka blog sis, area IPOH MALI, TAKDAK SOMBONG MAA... macam2 kelas ada... liza kenal sis ni pun melalui fb, tak pernah lagi bersua muka, cuma berhubung melalui fb jer.. kalau ada rezeki blehla jumpa sis lea... :)

PRINCESS HANA... istimewa untuk sikecil yang comel,...  hadiah dari aunty lea...


coklat moist + buttercream kat dalamnya + fondant diluar
kalau tak suka fondant yang manis ni, bleh makan kek ngan buttercream

HAPPY 1st BIRTHDAY HANA...
untuk anak sulungnya... hadiah dari orang jauh...
cintaku g hantar kat Putrajaya, surprise kat diorang, dan alhamdulillah semuanya suka..

thanks to sis lea, yang memberi peluang pada liza untuk buat kek yang istimewa ni...
semoga bergembira dan ceria selalu...
wassalam... 

i luv kek dihatiku...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE